Dermabraziunea faciala

microdermoabraziune-faciala-free-style-salon-salon-cosmetica-bucuresti

Dermabraziunea faciala

Prin dermabraziune, se exfoliaza pielea cu ajutorul unei perii electrice sau a unui sistem cu microcristale cu margini neslefuite. Astfel, se face loc pentru un strat nou si mai fin de piele care ia locul stratului superficial cu celule moarte. Dermabraziunea se adreseaza imbunatatirii aspectului ridurilor, a cicatricilor sau a altor imperfectiuni ale pielii (nu trateaza alunite, pete pigmentare din nastere sau cicatrici).

Perioada de recuperare dupa dermabraziune este redusa ca durata fata de proceduri mai invazive, precum liftingul facial.

Esti un bun candidat pentru dermabraziune?

– daca ai linii fine in jurul ochior, a nasului, gurii sau la nivelul obrajilor;

– daca ai cicatrici provoacate de acnee, varsat de vant sau altfel de imperfectiuni;

– daca ai pete hiperpigmentare.

Ce trebuie sa stii despre dermabraziune?

Scopul dermabraziunii este de a rani intentionat pielea astfel incat un tesut nou sa inlocuiasca tesutul afectat, reducand petele si ridurile. Procedura poate fi realizata pe o portiune redusa sau pe intreaga fata si este foarte utila in tratarea ridurilor din jurul gurii.

Dermaplaning-ul este foarte similar cu dermabraziunea cu simpla diferenta ca procedura aduce, mai degraba, cu raderea barbii asa cum este practicata aceasta de catre barbati. Consta in eliminarea straturilor de piele deteriorata, cu ajutorul unui instrument care seamana cu un aparat de barbierit electric. In loc sa fie dotat cu o suprafata cu textura nisipoasa, ustensila este echipata cu mici lame care indeparteaza straturile superioare ale pielii. Dermaplaning-ul poate fi mai potrivit in cazul cicatricilor adanci provocate de acnee sau a ridurilor si, la fel ca demabraziunea, poate fi efectuat la nivelul intregii fete sau doar pe anumite portiuni.