Regenerare faciala si corporala

Pilozitate excesivă, inestetică, epilări dureroase și repetate cu ceară sau aparat, iritații după epilarea cu lama de ras sau cu cremă, foliculită, coșuri și pete maronii rezultate în urma smulgerii firelor  de păr,  fire de păr crescute sub piele . O multitudine de griji de care poți scăpa rapid, fără durere și fără riscuri cu ajutorul TRATAMENTULUI LASER DE EPILARE PERMANENTA

Peste tot se vorbește despre EPILAREA DEFINITIVĂ, PERMANENTĂ şi COMPLETĂ, despre cum poți scăpa de pilozitatea în exces rapid,  la prețuri foarte mici și fără niciun fel de riscuri.

Realitatea este diferită. O mulţime de femei apelează la aceste metode de epilare cu IPL sau LASER în saloane de cosmetică, la costuri reduse,  efectuate de personal nespecializat, cu sisteme de epilare de multe ori de origine îndoielnică, a căror sursă de lumină este variabilă și necontrolabilă.

Riscurile la care se expune orice femeie în urma unui astfel de tratament nespecializat sunt multiple: există posibilitatea ca persoana care aplică pulsurile pe piele să nu știe să recunoască alunițele și nu le va evita, să nu recunoască o piele sensibilă sau anumite afecțiuni ale pielii care contraindică temporar sau permanent procedura de epilare cu lumină, să nu ţină cont de istoricul medical al dvs. care poate contraindica procedura sau de medicamentele pe care le luați și care vă pot crea reacţii de fotosensibilitate şi , implicit, arsură a pielii. Atenţie, aplicarea acestor metode de epilare cu lumină pe o piele cu probleme  medicale se poate solda cu infeţții, arsuri, hiperpigmentări şi chiar cicatrici ireversibile!

EPILAREA PERMANENTĂ  se poate efectua în siguranță numai de către personal medical pregătit și cu experiență în utilizarea SISTEMELOR LASER performante, aprobate internaţional pentru procedura de epilare permanentă și îndeplinind toate condițiile din protocoalele medicale.

Epilarea permanentă nu este un lux, ci un mod de viață!

CONSULTUL MEDICAL DERMATOLOGIC  înainte de începerea ședințelor de epilare permanentă este obligatoriu, pentru evaluarea tipului de piele și a alunițelor asupra și în jurul cărora este interzis a se aplica lumină, dar și pentru cunoaşterea istoricului dvs medical şi a posibilelor contraindicații la tratament. Medicul va stabili parametrii de epilare, care vor fi variabili pe parcursul ședințelor în funcție de răspunsul la tratament, vă va informa cu privire la măsurile de protecție solară și de îngrijire a pielii pentru toată această perioadă.

Care sunt avantajele epilării LASER?

  • Procedura este complet nedureroasă datorită sistemului de răcire încorporat și posibilitătii de adaptare a parametrilor in funcţie de tipul de piele şi sensibilitatea fiecărei persoane.
  • Datorită lungimii de undă mari comparativ cu sistemul IPL, in urma epilării cu laser inroşirea cutanată şi hiperpigmentarea reziduală sunt reduse, iar eficiența este net semnificativă.
  • Se poate trata ORICE ZONĂ A CORPULUI ( mustaţa, bărbie, obraji, perciuni, gât, axile , braţe, torace, zona inghinală, picioare).

Cum trebuie pregătită pielea înainte de epilare?

Pielea nu trebuie să fie expusă intens la soare (roșie, foarte pigmentată) sau bronzată cu cremă autobronzantă sau bronz organic înainte de ședința de epilare înainte cu aproximativ 2-4 săptămâni , se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte. In ziua tratamentului nu trebuie aplicate creme de corp  sau deodorant , părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore înainte de ședință.

Câte ședințe sunt necesare? Căt timp persistă rezultatele?

EPILAREA LASER efectuată corect poate fi permanentă, însă nu completă, după 6-8 sedinţe efectuate la 4-6 săptămâni distanță. Pilozitatea se reduce în proporție de 70-90% iar firele restante sunt mult mai subțiri şi cu o creștere foarte lentă. Şedințele ulterioare de întreţinere sunt 1-2 pe an şi asigură absenţa pilozității pe termen lung.

Este eficientă pe orice tip de păr sau piele?

Metoda este eficientă şi pe firele mai deschise la culoare şi pe o piele mai închisă, dar nu arsă de soare.

O informare cât mai bună nu poate duce decât la minimizarea riscurilor si maximizarea efectelor pe termen lung iar dumneavoastră vă veţi putea bucura de o piele frumoasă, sănătoasă, fără pilozitate atât vara aceasta, cât și mai departe.