Tratament Dermapen

Tratament DermaPen

Tratamentul DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in staturile profunde ale pielii.

Tratament Dermapen |  Cu acest aparat inovator reduce ridurile si cutele fine, reduce dimensiunea porilor, ajuta la indepartarea cicatricilor lasate de acnee si imbunatateste aspectul inestetic al vergeturilor. Un mare avantaj al DermaPen este ca poate fi folosit la nivel facial si in zone sensibile precum ochii, conturul nasului sau al buzelor.

DermaPen are forma unui stilou dotat cu un cordon electric la capat. Aparatul foloseste capete cu ace sterile, individuale pentru fiecare pacient si sedinta de tratament. Astfel, capatul aparatului dispune de 11 micro-ace extrem de fine care pot fi ajustate pentru o profunzime de la 0.5 mm pana la 2.5 mm. Nivelul de patrundere a tratament-ului DermaPen se adapteaza la nevoile specifice ale fiecarui pacient si al diferitelor zone faciale, intrucat fiecare zona a fetei dispune de un alt nivel de derm.

Tratamentul DermaPen  se recomanda cu precadere pacientilor cu varsta de peste 30 ani care prezita riduri si cute fine, cicatrici sau pete hiperpigmentare, lipsa de elasticitate, fermiate si luminozitate la nivelul pielii. Poate fi folosit cu succes si in cazul pacientilor mai tineri care prezinta cicatrici in urma acneei, sau chiar vergeturi.

Tratament Dermapen

Pregatirea inainte de tratament Dermapen

Zona faciala sau zona supusa tratamentului va fi acoperita cu crema anestezica timp de 15-20 minute. Aceasta crema are rolul de a amorti usor dermul, facand astfel ca disconfortul sa fie minim. Dupa aceste 20 minute, fata se va curata si va fi aplicata substanta prestabilita in cadrul consultatiei cu medicul specialist.

Efectuarea tratamentului – aparatul actioneaza prin efectuarea de mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de colagen propriu si restructurarea pielii. DermaPen dispune de o functie de vibratie pentru reducerea pana la eliminare a senzatiilor neplacute. O sedinta de tratament dureaza aproximativ 25 minute. De regula se recomanda o serie de 5-6 sedinte la interval de 2-3 saptamani.

Dupa tratament se aplica o masca cu ingrediente active care ajuta la calmarea tenului si la obtinerea unor rezultate finale excelente.

Rezultate – piele intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, usor efect de lifting si de reintinerire a pielii. Reduce ridurile si cutele fine, reduce porii si diverse semne de la nivelul dermului, ajuta la indepartarea cheloidelor si a cicatricilor lasate de acnee. Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substante active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.

Avantaje – este un tratament extrem de eficient si foarte accesibil. Tratamentul nu este dureros, tehnica de patrundere rapida si controlata a acelor minimizand senzatia de disconfort. Rezultatele sunt exceptionale, superioare altor tehnici de mezoterapie fractionala. Fata de mezoterapia clasica traumatisme asupra dermului sunt minime, intepaturile mai precise si rezultatele mult mai rapide. Timpul de recuperare este extrem de scurt.