Acneea Vulgara

Tratament Acnee Vulgara

Tratament acnee vulgara – Acneea vulgara este o afectiune cronica comuna a pielii care implica blocarea  sau inflamatia unitatilor pilosebacee (foliculi de par si glanda sebacee). Acneea vulgara se poate prezenta ca leziuni non-inflamatorii, leziuni inflamatorii, sau un amestec din ambele, care afecteaza mai ales fata, dar de asemenea spatele si pieptul.

Tratament Acnee Vulgara – Semne si simptome pentru Acneea Vulgara

Tratament Acnee vulgara | Aceasta este caracterizata de comedoane non-inflamatorii, deschise sau inchise și prin papule inflamatorii, pustule și noduli. Acneea vulgara afecteaza de obicei zonele de piele cu cea mai densa populatie de folicul sebaceu (de exemplu, fata, partea superioara a pieptului, spate). Simptomele locale ale acneei vulgare pot include durere, sensibilitate sau eritem.

Simptomele sistemice sunt cel mai adesea absente la acnee vulgara, doar acneea severa fiind insotita de simptome sistemice associate cu febra. Acnee severa se caracterizeaza prin multiple comedoane, fara sa prezinte in mod obligatoriu simptome sistemice. Această forma severa de acnee se vindeca frecvent cu cicatrici desfigurante, astfel acneea vulgar ajunge sa aiba un impact psihologic asupra oricarui pacient, indiferent de gravitatea sau gradul bolii.

Tratament Acnee Vulgara

Tratamentul pentru acnee vulgara este unul complex, si deloc de neglijat. In ciuda faptului ca nu pune viata in pericol, acneea vulgara poate afecta pe termen lung infatisarea unei persoane si poate da nastere unor tulburari emotionale si frustrari ce ajung sa ne influenteze comportamentul si viata sociala.

Beaty Consultant va ofera servicii specializate, sigure prin care se urmareste cauza care a dus la declansarea si intretinerea acneei. Tratamentul este personalizat, adaptat si discutat cu pacientul in functie de nevoile lor, avand scopul de a elimina aceasta problema permanent.