Despre noi

dreamstime_xxl_35007030-e1435762600457-660x365

Beauty Consultant. Cine suntem?

Lasa transformarea ta sa inceapa la clinica Beauty Consultant, asistata de profesionistul nostru ,dna. Doctor Natalia Dumitrescu, preocupata de frumusetea si sanatatea corpului tau.

Va punem la dispozitie o gama larga de interventii chirurgicale si cele mai recente tratamente non-chirurgicale, toate efectuate la cele mai inalte standarde medicale.

Specialistul nostru, Dna. Dr. Natalia Dumitrescu, prin aptitudinile si experienta dobandite in clinici universitare de renume si cu ajutorul aparaturii din dotare vine in solutionarea si tratarea problemelor diagnosticate.

Dna. Doctor Natalia Dumitrascu a dorit sa creeze mai mult decat o clinica de infrumusetare, a dorit sa creeze un loc in care pacientii sa poata primi mai mult decat simple tratamente. Acest lucru s-a si intamplat, iar acum putem spune ca aveti un loc unde veti gasi excelente tratamente inovatoare intr-un mediu elegant si idilic unde frumusetea si sanatatea incep sa isi spuna povestea.

Toate tratamentele folosite la Beauty Consultant sunt cercetate medical si aprobate FDA, singurul nostru scop fiind sa lucram cu medicamente, produse si echipamente premium.

Daca nu ati experimentat inca un tratament, pachet sau o vizita la clinica noastra Beauty Consultant, am dori sa va invitam calduros sa ne cunoastem.

Gama noastra larga de tratamente faciale si de infrumusetare sunt aici in asteptare pentru dumneavoastra, fiecare tratament in parte fiind adaptat si personalizat pentru a va satisface propriile nevoi specifice.

Suntem dedicati pentru a continua folozofia Beauty Consultant, oferind o experienta cu adevarat unica pentru fiecare pacient si alte experiente noi deopotriva de fiecare data. Este ceea ce ne face cu adevarat diferiti.

Ne mandrim cu ingrijirea pacientului si cu gradul sau de satisfactie si asteptam cu nerabdare sa va uram bun venit la clinica Beauty Consultant.