Teosyal/Restylane

Buy_and_Sell_JUVEDERM_SCULPTRA

Teosyal/ Restylane

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural si cu efect de lunga durata actioneaza pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei.

Produs in laboratoarele Teoxane din Geneva, Elvetia, este lider pe piata brandurilor de produse cosmetice de reintinerire faciala fiind apreciat de catre cei mai renumiti medici esteticieni si folosit in peste un milion de injectari realizate la nivel mondial in ultimii sase ani.

Teosyal, lider de piata in Romania si cu cele mai bune preturi dintre brandurile premium existente pe piata, face parte din top trei producatori de acid hialuronic la nivel mondial, fiindĀ unicul acid hialuronic care actioneaza tintit pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei.

Restylane da forma cu ajutorul unei substante naturale a corpului uman care se numeste acid hialuronic. Injectat in piele confera volum, rezultat care este in conformitate cu normele de sanatate si cu un aspect natural.

Tratamentul se face cu ajutorul unui injector care ofera confort medicului, pacientului si un rezultat optim pentru tratament. Aveti cantitatea egala si exacta care trebuie injectata la o aplicare, un singur semnal sonor va indica cat sa injectati corect. Cele 6 ace cuprinse in kitul care contine un injector de unica folosinta care are 2 ml, va ajuta sa aveti un tratament rapid si fara durere.